Wie

Wie zitten er achter MKB Unlimited

MKB Unlimited is een coöperatie bestaande uit een samenwerkende groep professionals met veel ervaring en expertise in administraties en belastingen. 

Samen met u en uw eventuele medewerkers zorgen we ervoor dat de administratie en belastingen geen last zijn maar juist het resultaat en de waarde van uw onderneming verbeteren.

De ervaren vaste kern van collega’s bestaat uit de volgende mensen.

Ingrid Brouwer

Ingrid is opgegroeid in een accountants gezin. Haar vader runde vele jaren zijn eigen accountantskantoor tot aan zijn pensioen. Na een studie in een andere richting besluit ze toch al snel ook “het vak” in te gaan. Na diverse studies waaronder de masteropleiding fiscaal recht aan de Universiteit van Groningen specialiseert zij zich verder door het volgen van de specialisatieopleiding Estate Planning en de opleiding Financiële Planning (van de Federatie Financiële Planners). Ingrid heeft jarenlange ervaring, zij is begonnen als assistent-accountant en is later gaan werken als fiscalist bij accountantskantoren. Inmiddels is zij al meer dan 20 jaar ondernemer.

Christiaan van Wetten

Christiaan was als zoon van horecaondernemers bijna een eigen restaurant begonnen. Maar ondernemers helpen bij het reilen en zeilen van hun onderneming vindt hij nog leuker. Pragmatisme in bedrijfsvoering en ondernemerschap staan voorop. Hij is gericht op het realiseren van voordelen en verbeteringen qua administratie, belastingen, informatie, efficiëntie en kwaliteit. Daarbij verliest hij nooit uit het oog dat het uiteindelijk altijd om mensen gaat.

Opgeleid als accountant, is hij nu alweer 28 jaar met veel plezier werkzaam als steun en toeverlaat van veel ondernemingen.

Thomas Janssen

Thomas heeft gedurende zijn studie bedrijfseconomie zijn eerste ervaring opgedaan bij accountantskantoren. Na enkele jaren heeft hij de stap gezet naar het bedrijfsleven en heeft als ZZP’er gewerkt bij verschillende bedrijven in de rol van financial controller en finance manager. Naast zijn freelance werk is hij vrij snel een administratiekantoor gestart om toch de binding te houden met de regionale, kleinere ondernemer. Het persoonlijke contact, de mens achter de klant, het service-en en adviseren is wat hem toch steeds bleef triggeren. Nu volgt de stap naar volledige focus op zijn klanten om ze te ontzorgen en te helpen zo optimaal mogelijk hun financiële zaken op orde te hebben.

Paula Jansen

Paula heeft als boekhoudkundig medewerker vanaf 1986 tot 1999 bij twee bedrijven gewerkt. In die periode vond ze het al leuk om vrienden en familie te helpen met het opstellen van aangiften inkomstenbelasting, die werden destijds nog volledig op papier opgesteld en verzonden. In 2000 maakte zij de overstap naar een accountants/belastingadvies kantoor waar zij zich als fiscaal medewerker, door het volgen van verschillende opleidingen, met name kon specialiseren in de inkomsten- en erfbelasting. Vooral de toch vaak complexe situatie rondom de eigen-woningregeling en echtscheidingen doet zij vol enthousiasme.

Karina Schipper

Vanaf jongs af aan is Karina werkzaam op accountantskantoren en in de financiële branche. Daarnaast heeft zij ook ondernemerservaring door jarenlang samen met een ondernemer een bedrijf te hebben opgebouwd. Hierdoor kan zij zichzelf goed verplaatsen in de wereld van de ondernemer. Zij is erg betrokken bij haar klanten en gedreven in haar werk. Daarnaast krijgt zij ook energie van het verlagen van de belastingdruk van klanten door het slim toepassen van fiscale regelgeving en gebruik te maken van de vele mogelijkheden die er voor ondernemers zijn. Uiteraard proactief maar op verzoek van klanten ook regelmatig in de vorm van gedegen belastingadviezen. Momenteel is zij in de afrondende fase van haar opleiding Fiscaal Recht aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Herman

Herman de Rover

Met heel veel plezier en toewijding werkt Herman als onze financiële man. Hij ondersteunt en adviseert een groot aantal relaties met vraagstukken op een groot gebied van financiën en administratie. Door gebruik te maken van geavanceerde software is hij in staat om zijn relaties uit verschillende branches optimaal te bedienen en door de grote verscheidenheid van werkzaamheden die hieruit voortkomen is geen dag voor hem hetzelfde. Hierdoor vindt hij in deze functie de afwisseling en voldoening die voor hem noodzakelijk zijn om zo optimaal te kunnen functioneren. Mede door zijn ervaring, die hij in ruim 30 jaar heeft opgedaan bij voorgaande bedrijven, is hij een allround financiële man en werkt hij nog dagelijks even enthousiast als aan het begin van zijn carrière.
1

Anique Snijders

Tijdens haar studie bedrijfseconomie heeft Anique ervoor gekozen om het familiebedrijf van haar ouders over te nemen. Een onderneming waarbij dagelijks alle facetten van het ondernemen voorbij kwam, zoals  inkoop, verkoop, de marketing en ook alle administratieve handelingen.

Na jaren actief te zijn geweest in de Retail, neemt Anique de ervaring mee van ondernemen met een persoonlijke touch, service en advisering en is het tijd voor verdere verdieping in de financiële branche.

justin

Justin van Herpen

Justin studeert Accountancy aan de Hoge school van Amsterdam. Naast zijn studie Is hij begonnen als assistent accountant om meer ervaring op te doen die aansluit bij zijn studie en als bijbaan werk te doen waar hij energie van krijgt. Hij wil graag binnen het bedrijf doorgroeien en veel nieuwe dingen leren die de praktijk koppelt aan de theorie. Hij overweegt nog om zijn studie aan de universiteit af te ronden of de HBO opleiding af te maken.

Kom met ons in contact